0 0
Alū mērcēti sīpolu gredzeni

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Alū mērcēti sīpolu gredzeni

Virtuve:
  • 30 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Ideāla uzkoda pie alus.

Pagatavošanas laiks : 30 minūtes
4 – 6 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 2 lieli sīpoli
  • 3 glāzes miltu
  • 1 ½ glāzes cietes
  • 2 ½ tējkarotes ķiploku pulvera
  • 2 ½ tējkarotes sīpolu pulvera
  • 2 ½ tējkarotes sarkano piparu
  • 2 ½ tējkarotes cukura
  • 1 ½ tējkarotes sāls
  • 1 ½ glāzes alus
  • 2 glāzes gāzēta ūdens
  • 1 ola
  • 4 – 6 glāzes augu eļļas

Pagatavošana :

  1. Uzsilda krāsni līdz 120°C. Sīpolus sagriež un sadala gredzenos. Lielā bļodā ieber miltus. Sīpolu gredzenus liek bļodā, apviļā miltos un atstāj tur uz 30 minūtēm.
  2. Atlikušās 2 glāzes miltu, cieti, ķiploku un sīpolu pulveri, piparus, cukuru un sāli samaisa kopā lielā bļodā. Citā lielā bļodā savieno kopā alu, ūdeni un olu. Sauso maisījumu pakāpeniski pievieno mitrajam maisījumam.
  3. Katlā lej eļļu un karsē līdz 180°C temperatūrai. Sīpolu gredzenus izviļā gatavajā maisījumā un uzreiz met eļļā. Cep, līdz tie kļūst zeltaini, aptuveni 3 minūtes.
  4. Liec sīpolu gredzenus uz cepampapīra, lai atdziest.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Burkānu zupa ar laimu
Nākošais
Vista ar bekonu un zaļajām pupiņām
Iepriekšējais
Burkānu zupa ar laimu
Nākošais
Vista ar bekonu un zaļajām pupiņām

Pievieno savu komentāru