0 0
Īpašie načos

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Īpašie načos

  • 1 h 5 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Īpašie Načo

Īpašie Načos ir īpaši ar to, ka te pievienots viss kŗāsainā Meksikas garša – gaļa, pipari, pupiņas, siers, avokado.

Sastāvdaļas:

  • 1 ēd.k. Extra-virgin olīveļļas
  • 1 liels sīpols, smalki sagriezts
  • 450 g liellopa gaļas
  • 2 ķiploka daiviņas, samīcītas
  • 1 ēd.k. tako mērces
  • Sāls
  • 140 g ceptu pupiņu
  • 60 ml ūdens
  • 1 liels iepakojums tortiljas čipsu
  • 500 g sarīvēta Čedaras siera
  • 500 g sarīvēta “Monterey jack” siera
  • 140 g melno pupiņu
  • 120 g marinētu halapenjo piparu

Mērcītei:

  • 1 liels tomāts, sagriezts
  • 1 avokado, sagriezts
  • 60 g sagrieztu lociņu
  • 60 g svaigi sagriezta koriandra lapu
  • Skābs krējums
  • Asā mērce

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 425 grādiem. Pannā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu, pievieno sīpolus un gatavo, līdz tie kļūst mīksti – apmēram 5 min, tad pievieno liellopa gaļu un gatavo apmēram 6 min. Notecina liekos taukus.
  2. Pievieno ķiplokus, tako mērci, pārkaisa ar sāli. Gatavo, līdz gaļa ir brūna un kraukšķīga. Pievieno ceptās pupiņas un ūdeni, apmaisa.
  3. Pusi no tortiljas čipsiem ieliek cepampannā. Pārklāj tos ar gaļas – pupiņu maisījumu, pusi no siera, pusi no melnajām pupiņām un pusi no marinētiem halapenjo. Izveido vēl vienu šādu kārtu.
  4. Cep, līdz siers izkusis.
  5. Pārkaisa pāri avokado, tomātus, lociņus un koriandru. Pārlej ar krējumu un aso mērci. Īpašie načos gatavi!

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

grieķu pasta ar vistu
Iepriekšējais
Grieķu pasta ar vistu
Kartupelu salati
Nākošais
Kartupeļu salāti
grieķu pasta ar vistu
Iepriekšējais
Grieķu pasta ar vistu
Kartupelu salati
Nākošais
Kartupeļu salāti

Pievieno savu komentāru

Close