0 0
Īpašie načos

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Īpašie načos

  • 1 h 5 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Nepieciešams:

  • 1 ēdamkarote Extra-virgin olīveļļas
  • 1 liels sīpols, smalki sagriezts
  • 450 g liellopa gaļas
  • 2 ķiploka daiviņas, samīcītas
  • 1 ēdamkarote tako mērces
  • Sāls
  • 140 g ceptu pupiņu
  • 60 ml ūdens
  • 1 liels iepakojums tortiljas čipsu
  • 500 g sarīvēta Čedaras siera
  • 500 g sarīvēta “Monterey jack” siera
  • 140 g melno pupiņu
  • 120 g marinētu halapenjo piparu

Mērcītei:

  • 1 liels tomāts, sagriezts
  • 1 avokado, sagriezts
  • 60 g sagrieztu lociņu
  • 60 g svaigi sagriezta koriandra lapu
  • Skābs krējums
  • Asā mērce

Pagatavošana:

  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 425 grādiem. Pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet eļļu, pievienojiet sīpolus un gatavojiet, līdz tie kļūst mīksti – apmēram 5 min, tad pievienojiet liellopa gaļu un gatavojiet apmēram 6 min. Noteciniet liekos taukus.
  2. Pievienojiet ķiplokus, tako mērci, pārkaisiet ar sāli. Gatavojiet, līdz gala ir brūna un kraukšķīga. Pievienojiet ceptās pupiņas un ūdeni, apmaisiet.
  3. Pusi no tortiljas čipsiem ielieciet cepampannā. Pārklājiet tos ar gaļas – pupiņu maisījumu, pusi no siera, pusi no melnajām pupiņām un pusi no marinētiem halapenjo. Izveidojiet vēl vienu šādu kārtu.
  4. Cepiet, līdz siers izkusis.
  5. Pārkaisiet pāri avokado, tomātus, lociņus un koriandru. Pārlejiet ar krējumu un aso mērci. Gatavs!

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

grieķu pasta ar vistu
Iepriekšējais
Grieķu pasta ar vistu
kartupeļu salāti
Nākošais
Kartupeļu salāti
grieķu pasta ar vistu
Iepriekšējais
Grieķu pasta ar vistu
kartupeļu salāti
Nākošais
Kartupeļu salāti

Pievieno savu komentāru