0 0
Vista ar bekonu un zaļajām pupiņām

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Vista ar bekonu un zaļajām pupiņām

Virtuve:
  • 25 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Vienkārši pagatavojams vistas ēdiens, ko gatavo baltvīna mērcē ar pupiņām un bekonu. Pievieno vēl citus dārzeņus pēc savas gaumes!

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes
2 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 4 bekona šķēles
  • 400 g vistas filejas, sagriezta plānās šķēlēs
  • Sāls
  • Pipari
  • Sīpols, sakapāts
  • 2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • ¾ glāzes vistas buljona
  • ½ glāzes baltvīna
  • 1 tējkarote sasmalcināta timiāna
  • 220 g zaļo pupiņu

Pagatavošana :

  1. Uzliek lielu pannu uz vidējas uguns. Liek bekonu un apcep, kamēr tas kļuvis brūns un kraukšķīgs. Noņem bekona šķēles no pannas, novieto uz papīra dvieļa.
  2. Abas filejas puses iesmērē ar sāli un pipariem un liek uz pannas. Katru pusi apcep aptuveni 4 minūtes. Noņem no pannas un liek šķīvī.
  3. Pannā liek sīpolu un apcep vienu minūti. Pievieno ķiploku un cep vēl 30 sekundes. Pievieno buljonu, vīnu un timiānu, apmaisa. Pievieno pupiņas, nedaudz palielina uguni un gatavo aptuveni 8 minūtes.
  4. Gatavās pupiņas pārliek pāri vistai un pa virsu liek bekonu.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Sīpolu gredzeni
Iepriekšējais
Alū mērcēti sīpolu gredzeni
Terijaki vista ar rīsiem
Nākošais
Terijaki vista ar rīsiem
Sīpolu gredzeni
Iepriekšējais
Alū mērcēti sīpolu gredzeni
Terijaki vista ar rīsiem
Nākošais
Terijaki vista ar rīsiem

Pievieno savu komentāru

Close