0 0
Lionas kartupeļi

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Lionas kartupeļi

Virtuve:
  • 35 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Nepieciešams:

  • 900 g nomizotu kartupeļu, sagrieztu daiviņās
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 mazi sīpoli, smalki sagriezti
  • 60 g pētersīļu, smalki sagrieztu
  • Sāls

Pagatavošana:

  1. Ielieciet kartupeļus ūdenī. Uzvāriet un noteciniet lieko šķidrumu.
  2. Uzsildiet uz lielas pannas 1 ēdamkaroti sviesta un 1 ēdamkaroti eļļas, pievienojiet pusi no kartupeļiem un pusi no sīpoliem. Cepiet, līdz kartupeļi sāk kļūt kraukšķīgi un sīpoli – zeltaini, apmēram 5 min. Pievienojiet atlikušo sviestu, eļļu, kartupeļus un sīpolus un turpiniet cept, kārtīgi apmaisot, līdz visi sīpoli ir mīksti un zeltaini.
  3. Samaziniet uguni un pārkaisiet ar pētersīļiem. Pirms pasniegšanas pievienojiet sāli un piparus.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

vistas-sēņu zupa
Iepriekšējais
Krēmīgā vistas – sēņu zupa
pasta ar garnelēm
Nākošais
Pasta ar garnelēm
vistas-sēņu zupa
Iepriekšējais
Krēmīgā vistas – sēņu zupa
pasta ar garnelēm
Nākošais
Pasta ar garnelēm

Pievieno savu komentāru