0 0
Pasta ar garnelēm

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Pasta ar garnelēm

Virtuve:
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Nepieciešams:

  • 450 g “Fetuccine” makaronu
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 450 g garneļu, notīrītu
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • 2 ķiploku daiviņas, samīcītas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 240 ml saldā krējuma
  • 120 ml pilnpiena
  • 1 olas dzeltenums
  • 240 g sarīvēta Parmezāna siera
  • 1 ēdamkarote smalki sagrieztu pētersīļu

Pagatavošana:

  1. Uzvāriet makaronus, nolejiet lieko šķidrumu.
  2. Lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet 1 ēdamkaroti sviesta, līdz tas izkūst. Pievienojiet garneles, pārkaisiet ar sāli un pipariem un gatavojiet, līdz garneles ir gatavas. Izņemiet garneles no pannas un nolieciet malā.
  3. Pannā pievienojiet atlikušās 2 ēdamkarotes sviesta un ķiplokus. Gatavojiet apmēram minūti. Iemaisiet pannā miltus un olas dzeltenumu. Sutiniet uz lēnas uguns un iemaisiet parmezānu. Kad siers ir izkusis un mērce ir kļuvusi nedaudz bieza, pievienojiet izvārītos makaronus un garneles, samaisot visu kopā. Pievienojiet sāli un piparus.
  4. Rotājiet ar parmezānu un pētersīļiem.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Lionas kartupeļi
Iepriekšējais
Lionas kartupeļi
saldā kartupeļa pankūkas
Nākošais
Saldā kartupeļa pankūkas
Lionas kartupeļi
Iepriekšējais
Lionas kartupeļi
saldā kartupeļa pankūkas
Nākošais
Saldā kartupeļa pankūkas

Pievieno savu komentāru