1 0
Pasta ar garnelēm

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Pasta ar garnelēm

Virtuve:
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Pasta ar garnelēm nav vienkārši pasta – šī ir krēmīga, sierīga un arī sātīga recepte. Un galvenais – ātri un garšīgi!

Sastāvdaļas:

  • 450 g “Fettuccine” pastas
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 450 g garneļu, notīrītu
  • Sāls pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
  • 2 ķiploku daiviņas, samīcītas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 240 ml saldā krējuma
  • 120 ml pilnpiena
  • 1 olas dzeltenums
  • 240 g sarīvēta Parmezāna siera
  • 1 ēdamkarote smalki sagrieztu pētersīļu

Pagatavošana:

  1. Uzvāra pastu, nolej lieko šķidrumu.
  2. Lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsē 1 ēdamkaroti sviesta, līdz tas izkūst. Pievieno garneles, pārkaisa ar sāli un pipariem un gatavo, līdz garneles ir gatavas. Izņem garneles no pannas un noliek malā.
  3. Pannā pievieno atlikušās 2 ēdamkarotes sviesta un ķiplokus, gatavo apmēram minūti. Iemaisa pannā miltus un olas dzeltenumu. Sutina uz lēnas uguns un iemaisa parmezānu. Kad siers izkusis un mērce ir kļuvusi nedaudz bieza, pievieno izvārīto pastu un garneles, samaisot visu kopā. Pievieno sāli un piparus.
  4. Pastu ar garnelēm pasniedz, pārkaisot ar parmezānu un pētersīļiem.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Lionas kartupeļi
Iepriekšējais
Lionas kartupeļi
Saldā kartupeļa pankūkas
Nākošais
Saldā kartupeļa pankūkas
Lionas kartupeļi
Iepriekšējais
Lionas kartupeļi
Saldā kartupeļa pankūkas
Nākošais
Saldā kartupeļa pankūkas

Pievieno savu komentāru

Close