0 0
Franču sīpolu zupa

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Franču sīpolu zupa

Virtuve:
  • 1 h
  • Servē
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Nepieciešams:

  • 4 ēd.karotes sviesta
  • 3 lieli baltie sīpoli, plāni sagriezti pusaplīšos
  • 100 ml baltvīna
  • 400 ml vistas buljona
  • 800 ml liellopa buljona
  • 8 svaiga timiāna kātiņi
  • 8 bagetes šķēles
  • 200 g sarīvēta siera

Pagatavošana:

  1. Lielā katlā izkausējiet sviestu. Pievienojiet sīpolus un izcepiet tos, ik pa brīdim apmaisot, līdz tie kļūst zeltaini. Pievienojiet miltus un gatavojiet vēl minūti. Uzkaisiet sāli un piparus, tad pievienojiet baltvīnu un sutiniet visu vēl 3 minūtes. Pielejiet vistas un liellopa buljonu, timiānu un uzvāriet visu. Samaziniet uguni un sutiniet visu vēl 15 minūtes. Pievienojeit vēl sāli un piparus, izņemiet timiānu.
  2. 2 bagetes šķēles pārkaisiet visu ar sieru un apcepiet cepeškrāsnī.
  3. Pasniedziet zupu bļodās ar bagetes šķēli pa virsu. Rotājiet ar timiānu.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Coq au Vin jeb gailis vīna mērcē
Glazēts virtulis
Nākošais
Glazēti virtuļi
Iepriekšējais
Coq au Vin jeb gailis vīna mērcē
Glazēts virtulis
Nākošais
Glazēti virtuļi

Pievieno savu komentāru