0 0
Lorēnas kišs

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Lorēnas kišs

Virtuve:
  • 60 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Franču virtuves klasika – mutē kūstošs pīrāgs

6 porcijas
Pagatavošanas laiks: 60 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 1 sasaldētas mīklas paciņa
  • 12 kraukšķīgi apceptas bekona šķēles
  • 1 glāze rīvēta Šveices siera
  • ½ glāzes smalki sasmalcināta sīpola
  • 4 olas
  • 2 glāzes putukrējuma
  • ¾ tējkarotes sāls
  • ¼ tējkarotes cukura
  • 1/8 tējkarotes sarkano piparu

Pagatavošana:

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 230°C.
  2. Cepamajā traukā izklāj mīklu, un tad tajā liek bekonu, sieru un sīpolus.
  3. Viegli sakuļ olas, un pievieno klāt atlikušās sastāvdaļas.
  4. Maisījumu ielej cepamajā traukā un ievieto cepeškrāsnī.
  5. Cep 15 minūtes 230°C temperatūrā.
  6. Samazina temperatūru līdz 150°C un cep vēl 30 minūtes.
  7. Ļauj pīrāgam atdzist 10 minūtes, un tikai tad sagriež un pasniedz.

 

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Šokolādes kūka
Nākošais
Pikantās ķiploku garneles
Iepriekšējais
Šokolādes kūka
Nākošais
Pikantās ķiploku garneles

Pievieno savu komentāru