0 0
Pildīta paprika ar malto gaļu un sieru

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Pildīta paprika ar malto gaļu un sieru

Virtuve:
  • 50 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Plaši iecienīts ēdiens, kurš izrotās tavu svētku galdu

Pagatavošanas laiks : 50 minūtes
6 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 6 lielas paprikas
  • 500 g maltās gaļas
  • 70 g sakapātu sīpolu
  • 1 bundžiņa tomātu savā sulā
  • ½ glāzes rīsu
  • 1 glāze ūdens
  • 1 tējkarote sāls
  • 115 g sarīvēta čedaras siera

Pagatavošana :

  1. Paprikām nogriež augšu, izņem sēklas.
  2. Augšas smalki sagriež un noliek malā.
  3. Paprikas liek vārošā ūdenī uz 5 minūtēm.
  4. Izņem no ūdens, un to iekšpusē ieber nedaudz sāls.
  5. Pannā apcep malto gaļu, sīpolu un sagriezto papriku, līdz gaļa ir kļuvusi brūna un dārzeņi mīksti.
  6. Pievieno tomātus, sāli un nedaudz piparu.
  7. Atsevišķā katlā uzvāra rīsus.
  8. Pievieno gatavos rīsus maltās gaļas maisījumam, tad pārber ar sieru.
  9. Ar gatavo maisījumu pilda paprikas. Tās kārto uz cepamtrauka.
  10. Cep cepeškrāsnī aptuvni 30 minūtes 180oC temperatūrā. Pēdējās 5 minūtēs paprikas pārber ar pāri palikušo sieru.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Brokastu kēksiņi ar olu un bekonu
Nākošais
Grilētu augļu salāti
Iepriekšējais
Brokastu kēksiņi ar olu un bekonu
Nākošais
Grilētu augļu salāti

Pievieno savu komentāru