1 0
Pildītās sēnes

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Sastāvdaļas

Pildītās sēnes

Virtuve:
  • 45 min
  • Sarežģītība: Vidēja

Sastāvdaļas

Recepte

Dalies

Sastāvdaļas : 

  • 12 svaigas sēnes (šampinjoni vai pēc izvēles) 
  • 1 ēdamkarote augu eļļas 
  • 1 ēdamkarote sasmalcināta ķiploka 
  • 1 paka krēmsiera istabas temperatūrā 
  • 20 g parmezāna siera 
  • ¼  tējkarotes melno piparu 
  • ¼ tējkarotes sīpolu pulvera (vai nedaudz sasmalcināta sīpola) 
  • ¼ tējkarotes kajanas piparu 

Sagatavošanas laiks : 25 min      Gatavošanas laiks : 20 min      Gatavs : 45 min 

Gatavošana : 

  1. Krāsni silda līdz 175C. Uz pannas liek cepamo papīru, uz tā nedaudz uzlej eļļu. 
  2. Sēnes nomazgā, uzmanīgi noplēš kātiņus. Kātiņus ļoti sīki sagriež. 
  3. Pannā lej eļļu, pievieno ķiplokus, sagrieztās sēnes un vāra uz vidējas uguns. Silda, līdz slapjums no sēnēm ir pazudis, taču lai nesadeg ķiploki. Liek malā atdzesēties. 
  4. Kad sēņu un ķiploku masa vairs nav karsta, pievieno krēmsieru, parmezāna sieru, melnos piparus, sīpolu pulveri un kajanas piparus. 
  5. Masai vajadzētu būt ļoti biezai. izmantojot mazu karotīti, piepilda katras sēnes “galviņu” ar lielu daudzumu masas. Gatavās izkārto uz cepamā papīra 
  6. Sēnes cep 20 minūtes, līdz sēnes sāk izdalīt šķirdumu. 

 

Uzturvērtība vienā porcijā : 

88 kalorijas, 8,2 g tauku, 1,5 g ogļhidrātu, 2,7 g proteīna, 0 g cukurs, 22 mg holesterīns, 82 mg nātrijs. 

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Labākā cūkgaļa medus un ķiploku mērcē
Nākošais
Makaronu bantītes ar desu, tomātiem un krēmu
Iepriekšējais
Labākā cūkgaļa medus un ķiploku mērcē
Nākošais
Makaronu bantītes ar desu, tomātiem un krēmu

Pievieno savu komentāru