0 0
Vista ar čili un laimu

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Vista ar čili un laimu

Virtuve:
  • 3 h 45 min
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Sastāvdaļas:

  • 100 g ancho čili pulvera
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote sīpolu pulvera
  • 1 ēdamkarote ķiploku pulvera
  • ½ tējkarote kumina
  • ½ tējkarote chipotle čili pulvera
  • eļļa
  • 1 liels laims, izspiesta sula no tā
  • 8 vistas filejas gabaliņi

Sagatavošanas laiks : 10 min      Gatavošanas laiks : 30 min      Gatavs : 3 h 45 min

Gatavošana:

  1. Ancho čili pulverim pievieno sāli, ķilpoku pulveri, sīpolu pulveri, kuminu, chipotle pulveri un liek vidēji lielā stikla vai keramikas traukā.
  2. Pievieno eļļu un laima sulu, maisa līdz masa ir viendabīga. Ja liekas, ka tā ir pārāk bieza, pievieno vēl eļļu.
  3. Vistu liek traukā, aplej ar mērci tā, lai tā nosedz visu gaļu.
  4. Trauku liek ledusskapī un ļauj marinēties aptuveni 3 stundas.
  5. Krāsni uzsilda līdz 200°C, uz pannas liek cepamo papīru un folliju.
  6. Vistu iskārto uz cepamā papīra, atstājot atstarpes starp gabaliņiem. Pēc iespējas mazāk lieku marinādi uz pannas!
  7. Vistu cep, līdz tā vairs nav rozā, aptuveni 30 minūtes.
  8. Noņem no pannas un ļauj atdzist 5-6 minūtes.

Uzturvērtība vienā porcijā:

301 kalorijas, 21,5 g tauku, 2,9 g ogļhidrātu, 24 g proteīna, 1 g cukurs, 65 mg holesterīns, 1727 mg nātrijs.

Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Grilēta bekona un jalapeno pipara uzkoda
Iepriekšējais
Grilēta bekona un jalapeno pipara uzkoda
Vistas pīrāgs
Nākošais
Vistas pīrāgs
Grilēta bekona un jalapeno pipara uzkoda
Iepriekšējais
Grilēta bekona un jalapeno pipara uzkoda
Vistas pīrāgs
Nākošais
Vistas pīrāgs

Pievieno savu komentāru

Close