0 0
Vistas frikasē

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Vistas frikasē

Virtuve:
  • 30 min
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

 Nepieciešams:

  • 2 ēd.karotes Extra-virgin olīveļļas
  • 1 kg vistas stilbiņu
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • 2 ēd.karotes sviesta
  • 1 liels sīpols, sagriezts
  • 1 liels burkāns, nomizots un sagriezts
  • 1 selerijas kāts, sagriezts
  • 200 grami sēņu, sagrieztu
  • 2 ēd.karotes miltu
  • 100 ml baltvīna
  • 400 ml vistas buljona
  • 200 ml saldā krējuma
  • 2 ēd.karotes sagrieztu pētersīļu
  • 2 ēd.karotes timiāna lapu

Pagatavošana:

1.Lielā panna uzsildiet eļļu. No abām pusēm apkaisiet vistu ar sāli un pipariem, lieciet panna un cepiet, līdz tā ir zeltaini brūna, 5 min no katras puses. Izņemiet no pannas un ielieciet atsevišķā šķīvī.

2.Tajā pašā pannā, izkausējiet sviestu, tad pievienojiet sīpolu, burkānu, seleriju un sēnes, un cepiet 5 min. Pievienojiet miltus un apmaisiet. Pielejiet vīnu un gatavojiet to visu 7 min.

3.Ielejiet buljonu un saldo krējumu, apkaisiet visu ar pētersīļiem timiānu, sāli un pipariem. Ielieciet vistu atpakaļ panna un sautējiet mērcē, līdz tā kļūst biezāka.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

ķirbju brauniji
Iepriekšējais
Vienkārši ķirbju brauniji
vistas karijs
Nākošais
Vistas karijs
ķirbju brauniji
Iepriekšējais
Vienkārši ķirbju brauniji
vistas karijs
Nākošais
Vistas karijs

Pievieno savu komentāru