0 0
Vistas karijs

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Vistas karijs

Virtuve:
  • 45 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Nepieciešams:

  • 2 ēdamkarotes Extra-virgin olīveļļas
  • 1 vidējs sīpols, sagriezts
  • 900 g vistas krūtiņas bez ādas, sagrieztas gabaliņos
  • 3 ķiploku daiviņas, samīcītas
  • 1 ēdamkarote sasmalcināta ingvera
  • 1 ēdamkarote paprikas
  • 1 ēdamkarote kurkumas
  • 1 ēdamkarote koriandra
  • ½ ēdamkarote kumīna
  • 420 g tomātu bundžā
  • 120 ml vistas buljona
  • 120 ml saldā krējuma
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Basmati rīsi
  • 1 ēdamkarote svaigi sasmalcināta koriandra rotāšanai

Pagatavošana:

  1. Lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet eļļu. Pievienojiet sīpolu un cepiet, līdz tas mīksts. Ielieciet pannā vistu un gatavojiet 5 minūtes, tad pievienojiet klāt ingveru un ķiplokus.
  2. Pievienojiet garšvielas un gatavojiet minūti. Pielieciet klāt tomātus un buljonu, sutiniet visu kopā. Ielejiet saldo krējumu, pievienojiet sāli un piparus. Gatavojiet, līdz vistas gabaliņi gatavi.
  3. Pasniedziet kopā ar rīsiem, kas rotāti ar koriandru.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

vistas frikasē
Iepriekšējais
Vistas frikasē
vistas kesadiljas
Nākošais
Vistas kesadiljas
vistas frikasē
Iepriekšējais
Vistas frikasē
vistas kesadiljas
Nākošais
Vistas kesadiljas

Pievieno savu komentāru