0 0
Vistas kesadiljas

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Vistas kesadiljas

  • 20 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Nepieciešams:

  • 3 vistas krūtiņas bez kauliem
  • 1 ēdamkarote kaltēta oregano
  • ½ ēdamkarote ķiploku pulvera
  • Svaigi malti melnie pipari
  • 3 ēdamkarotes extra-virgin olīveļļas
  • 8 vidēja lieluma tortiljas
  • 60 ml Dižonas sinepju
  • 8 šķēles šķiņķa
  • 160 g sarīvēta Alpu siera
  • 240 g sarīvētas mocarellas
  • Sarīvēts Parmezāns rotāšanai
  • Svaigi sagriezti pētersīļi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Vistu apkaisiet ar oregano, ķiploku pulveri, sāli un pipariem. Uzkarsējiet lielā pannā uz vidējas uguns 2 ēdamkarotes eļļas. Pievienojiet vistu un gatavojiet, līdz tā ir zeltaina un viscaur izcepusies, 8 minūtes no katras puses. Kad vista pagatavota, uzgaidiet 10 min un tad sagrieziet to strēmelītēs.
  2. Sagatavojiet kesadiljas: 4 tortiljas iesmērējiet ar sinepēm, uz katras tortiljas uzlieciet 2 šķēles šķiņķa, sagrieztu vistu, Alpu sieru un mocarellu. Pāri katrai tortiljai uzlieciet vēl vienu tortilju.
  3. Lielā panna uzkarsējiet 1 ēdamkaroti eļļas. Pa vienai izcepiet katru kesadilju, līdz tortiljas ir zeltainas no abām pusēm un siers ir izkusis (apmēram 3 minūtes no katras puses).
  4. Kamēr kesadiljas vēl ir siltas, pārkaisiet tās ar Parmezānu un pētersīļiem un sagrieziet gabalos.

 

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

vistas karijs
Iepriekšējais
Vistas karijs
vistas-brokoļu sacepums ar sieru
Nākošais
Vistas – brokoļu sacepums ar sieru
vistas karijs
Iepriekšējais
Vistas karijs
vistas-brokoļu sacepums ar sieru
Nākošais
Vistas – brokoļu sacepums ar sieru

Pievieno savu komentāru