0 0
Ar sieru pildīta vistas fileja bekona apvalkā

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Ar sieru pildīta vistas fileja bekona apvalkā

Virtuve:
  • 30 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Palutini sevi ar gardajiem vistas rullīšiem

Pagatavošanas laiks : 30 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 4 vistas filejas
  • 3 bekona šķēles
  • 80 – 100 g siera
  • ¼ tējkarotes kajennas piparu
  • ½ tējkarotes ķiploku pulvera
  • ½ tējkarotes paprikas
  • ½ tējkarotes malto piparu

Pagatavošana :

  1. Sajauc kopā kajennas piparus, ķiploku pulveri, papriku un maltos piparus.
  2. Ar gaļas āmuriņu izdauza vistas filejas.
  3. Abas filejas puses iesmērē ar gatavo garšvielu maisījumu.
  4. Uz vistas uzliek mazu siera gabaliņu un fileju aizrullē.
  5. Katram rullītim apliek apkārt bekona šķēli.
  6. Rullīšus liek cepeškrāsnī 180°C temperatūrā uz 20 minūtēm.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Krēmīgi makaroni ar sieru
Nākošais
Grilētas garneles
Iepriekšējais
Krēmīgi makaroni ar sieru
Nākošais
Grilētas garneles

Pievieno savu komentāru