1 0
Cepumi ar šokolādes gabaliņiem

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Cepumi ar šokolādes gabaliņiem

Virtuve:
  • 40 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Cepumu klasika – garšos gan lielam, gan mazam!

Pagatavošanas laiks: 40 minūtes
18 porcijas
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 2 glāzes miltu
  • ½ tējkarotes sodas
  • ½ tējkarotes sāls
  • ¾ glāzes nesaldināta sviesta, izkausēta
  • 1 glāze brūnā cukura
  • ½ glāzes baltā cukura
  • 1 galda karote vaniļas ekstrakta
  • 1 ola
  • 1 olas dzeltenums
  • 2 glāzes šokolādes gabaliņu

Pagatavošana:

  1. Uzsilda krāsni līdz 165° C. Sagatavo cepamo pannu, uzliekot tai virsū cepamo papīru.
  2. Samaisa kopā miltus, sodu un sāli. Izsijā iegūto maisījumu.
  3. Vidēji lielā bļodā samaisa kopā izkausēto sviestu, brūno un balto cukuru līdz vienmērīgai masai. Pievieno klāt vaniļu, olu, olas dzeltenumu, līdz masa ir kļuvusi krēmīga.
  4. Pievieno izsijāto miltu maisījumu un labi samaisa. Pievieno šokolādes gabaliņus, izmantojot koka karoti.
  5. Ar karoti ņem gatavo mīklu un izlej uz cepamā papīra tādā lielumā, kādā vēlas.
  6. Cep 15 – 17 minūtes, vai līdz cepumu maliņas kļuvušas apbrūnējušas.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Liellopa gaļa ar brokoļiem ķīniešu gaumē
Nākošais
Ar bekonu un sieru pildīti šampinjoni
Iepriekšējais
Liellopa gaļa ar brokoļiem ķīniešu gaumē
Nākošais
Ar bekonu un sieru pildīti šampinjoni

Pievieno savu komentāru