0 0
Chilli Con Carne

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Chilli Con Carne

  • 120 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Meksikāņu virtuves „zvaigzne” – lielisks variants svētku galdam

Pagatavošanas laiks : 2 stundas
6 – 8 porcijas
Sarežģītība : vidēji

Nepieciešams :

  • 900 g maltās gaļas
  • 1 liels sīpols, sasmalcināts
  • 2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • 400 g tomātu mērces
  • 150 g tomātu pastas
  • 400 g tomātu
  • 1 tumšā alus pudele
  • 2 zaļie čili
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • 1 tējkarote paprikas pulvera
  • 2 tējkarotes čili pulvera
  • 1 tējkarote oregano
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ tējkarotes piparu
  • 1 tējkarote Worcestershire mērces
  • 800 g čili pupiņu

Pagatavošana :

  1. Pannā apcep malto gaļu, sīpolus un ķiplokus.
  2. Pievieno pārējās sastāvdaļas, uzklāj pannai vāku un uz mazas uguns sautē 2 stundas.
  3. Gatavošanas procesā pievieno alu, kas piedos ēdienam īpašu garšu.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Terijaki vista ar rīsiem
Iepriekšējais
Terijaki vista ar rīsiem
Liellops apelsīnu mērcē
Nākošais
Liellops apelsīnu mērcē – Recepte
Terijaki vista ar rīsiem
Iepriekšējais
Terijaki vista ar rīsiem
Liellops apelsīnu mērcē
Nākošais
Liellops apelsīnu mērcē – Recepte

Pievieno savu komentāru

Close