0 0
Terijaki vista ar rīsiem

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Terijaki vista ar rīsiem

Virtuve:
  • 50 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Āzijas virtuves klasika – vienkārši un neticami garšīgi!

Pagatavošanas laiks : 50 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 1 galda karote olīveļļas
  • 2 vistas filejas, sagrieztas
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • 2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • 1 galda karote ingvera, sarīvēta
  • 2 glāzes ūdens
  • 1 glāze balto rīsu
  • ½ glāzes sojas mērces
  • 1 galda karote rīsu etiķa
  • ¼ glāzes medus
  • 2 – 3 galda karotes sriracha čilī mērces
  • 1 galda karote kukurūzas cietes
  • 250 g brokoļu
  • 250 g burkānu
  • ½ paprikas
  • Sīpolloki

Pagatavošana :

1.Lielā pannā virs vidējas uguns uzsilda olīveļļu.
2.Pievieno vistu, kurai uzber sāli un piparus. Cep 8 minūtes.
3.Pievieno ķiploku un ingveru, gatavo vēl 2 minūtes.
4.Pievieno 2 glāzes ūdens, rīsus un visu samaisa.
5.Uzliek vāku un gatavo, līdz šķidrums sāk burbuļot.
6.Noņem vāku, apmaisa un samazina uguni. Atkal uzliek vāku un gatavo 15 – 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
7.Pievieno brokoļus, burkānus un papriku. Visu apmaisa.
8.Pievieno sojas mērci, rīsu etiķi, medu un sriracha mērci. Apmaisa.
9.1/4 glāzes tilpuma ūdenī ieber kukurūzas cieti un samaisa. Šo maisījumu pievieno pannā un visu labi apmaisa. Gatavo, līdz mērce sabiezē (3 – 4 minūtes).
10.Pasniedzot pārber ar sakapātiem sīpollokiem.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Vista ar bekonu un zaļajām pupiņām
Nākošais
Chilli Con Carne
Iepriekšējais
Vista ar bekonu un zaļajām pupiņām
Nākošais
Chilli Con Carne

Pievieno savu komentāru