0 0
Cūkgaļas cepetis garšvielās

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Cūkgaļas cepetis garšvielās

Virtuve:
  • 50 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Klasisks cepetis svētku galdam

Pagatavošanas laiks : 50 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 200 g sakapātu sīpolu
  • 2 galda karotes olīveļļas
  • 1 galda karote citrona sulas
  • ½ tējkarotes rozmarīna
  • ¼ tējkarotes timiāna
  • ¼ tējkarotes oregano
  • ¼ tējkarotes bazilika
  • ¼ tējkarotes paprikas
  • 3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • ½ tējkarotes sāls
  • ¼ tējkarotes piparu
  • 500 g cūkgaļas

Pagatavošana :

  1. Sajauc kopā pirmās 11 izejvielas.
  2. Cūkgaļu apsmērē ar gatavo garšvielu maisījumu.
  3. Gaļu novieto uz cepamtrauka.
  4. Cep cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 45 minūtes.
  5. Izņem no cepeškrāsns, pārklāj ar foliju un ļauj nostāvēties 10 minūtes.
  6. Pasniedz, sagriežot šķēlēs.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem
Iepriekšējais
Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem
Šokolādes kēksiņi
Nākošais
Šokolādes kēksiņi
Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem
Iepriekšējais
Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem
Šokolādes kēksiņi
Nākošais
Šokolādes kēksiņi

Pievieno savu komentāru

Close