0 0
Cūkgaļas cepetis garšvielās

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Cūkgaļas cepetis garšvielās

Virtuve:
  • 50 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Klasisks cepetis svētku galdam

Pagatavošanas laiks : 50 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 200 g sakapātu sīpolu
  • 2 galda karotes olīveļļas
  • 1 galda karote citrona sulas
  • ½ tējkarotes rozmarīna
  • ¼ tējkarotes timiāna
  • ¼ tējkarotes oregano
  • ¼ tējkarotes bazilika
  • ¼ tējkarotes paprikas
  • 3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • ½ tējkarotes sāls
  • ¼ tējkarotes piparu
  • 500 g cūkgaļas

Pagatavošana :

  1. Sajauc kopā pirmās 11 izejvielas.
  2. Cūkgaļu apsmērē ar gatavo garšvielu maisījumu.
  3. Gaļu novieto uz cepamtrauka.
  4. Cep cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 45 minūtes.
  5. Izņem no cepeškrāsns, pārklāj ar foliju un ļauj nostāvēties 10 minūtes.
  6. Pasniedz, sagriežot šķēlēs.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem
Nākošais
Šokolādes kēksiņi
Iepriekšējais
Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem
Nākošais
Šokolādes kēksiņi

Pievieno savu komentāru