0 0
Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem

Virtuve:
  • 60 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Pasniedz kopā ar sviestu un sarīvētu sieru

Pagatavošanas laiks : 1 stunda
6 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 1 galda karote olīveļļas
  • 2 lieli sīpoli, sagriezti
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 kg kartupeļu
  • 3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • 80 g skābā krējuma
  • 3 galda karotes piena
  • ¼ tējkarotes piparu
  • 1 galda karote izkausēta sviesta
  • 50 g sarīvēta čedaras siera

Pagatavošana :

  1. Lielā pannā lej eļļu un liek uz vidēji lielas uguns. Pievieno sīpolus un ½ tējkarotes sāls. Maisot cep 15 minūtes. Samazina uguni un gatavo vēl 15 minūtes. Ja nepieciešams, pievieno nedaudz ūdens.
  2. Tikmēr lielā katlā liek kartupeļus un ķiplokus, pārlej ar ūdeni. Vāra, līdz ūdens sāk burbuļot. Samazina uguni, uzklāj vāku un gatavo 20 minūtes.
  3. Nolej ūdeni, kartupeļus liek lielā bļodā un sastampā. Pievieno krējumu, pienu, piparus un pāri palikušo sāli, samaisa. Pievieno sīpolus.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Rauga mīkla – Recepte
Nākošais
Cūkgaļas cepetis garšvielās
Iepriekšējais
Rauga mīkla – Recepte
Nākošais
Cūkgaļas cepetis garšvielās

Pievieno savu komentāru