0 0
Grieķu pasta ar vistu

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Grieķu pasta ar vistu

Virtuve:
  • 30 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Nepieciešams:

  • 450 g “Penne” makaronu
  • Sāls
  • Extra-Virgin olīveļļa
  • 340 g vistas krūtiņu bez kauliem
  • Svaigi malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarote kaltēta oregano
  • 2 ķiploka daiviņas, samīcītas
  • 190 ml pilnpiena
  • 230 g krēmsiera
  • 125 g sadrupināta Fetas siera
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 1 ēdamkarote citrona mīkstuma
  • 375 g ķirštomātu, sagrieztu uz pusēm
  • 1 sagriezts gurķis
  • 125 g Kalamata olīvu
  • 60 g sagrieztu diļļu
  • Sagriezti pētersīļi rotāšanai

Pagatavošana:

  1. Lielā katlā izvāriet makaronus līdz tie ir vidēji mīksti.
  2. Pannā uzkarsējiet olīveļļu. Vistu no abām pusēm apkaisiet ar sāli, pipariem un oregano. Cepiet līdz tā ir viscaur zeltaina.
  3. Apcepiet ķiplokus, pievienojiet krēmsieru un Fetas sieru. Gatavojiet, ik pa laikam apmaisot, līdz siers ir izkusis. Pievienojiet citronu sulu un mīkstumu, apkaisiet ar sāli un pipariem.
  4. Pievienojiet makaronus, ķirštomātus, kalamata olīvas, gurķi un dilles. Visu apmaisiet.
  5. Rotājiet ar pētersīļiem.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Glazēts virtulis
Iepriekšējais
Glazēti virtuļi
īpašie načos
Nākošais
Īpašie načos
Glazēts virtulis
Iepriekšējais
Glazēti virtuļi
īpašie načos
Nākošais
Īpašie načos

Pievieno savu komentāru