0 0
Pasta Carbonara

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Pasta Carbonara

Virtuve:
  • 30
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Pasta Carbonara

Šo burvīgo Pasta Carbonara recepti veido tikai pāris sastāvdaļas un tieši tas padara Carbonara tik īpašu.

Sastāvdaļas:

3 olu dzeltenumi

40 g Parmezāna siera, smalki sarīvēts + pasniegšanai

150 g Pancetta cūkas krūtiņas

200 g spageti

1 ķiploka daiviņa, nomizota, sasmalcināta

svaigi malti melnie pipari pēc garšas

olīveļļa

Pagatavošana:

  1. Bļodā liek olu dzeltenumus, sarīvēto parmezānu, pieber piparus un ar dakšiņu kārtīgi samaisa. Noliek malā.
  2. Pacentta gabaliņus sagriež plānās strēmelītēs vai gabaliņos.
  3. Verdošā sālsūdenī pagatavo spageti līdz al dente stadijai.
  4. Pannā sakarsē olīveļļu ( ja Jums ir tāds gaļas gabals, kuram5 bija bijusi ādiņa, var pannu iesmērēt ar to), liek ķiploku un pacep 1 minūti. Pievieno cūkas krūtiņu un pacep 4 minūtes vai līdz brīdim, kad tā sāk kraukšķēt.
  5. Izņem ķiplokus no pannas, pēc tam, atstājot nedaudz vārāmā ūdens, nosusina spageti un liek tos pannā. Kārtīgi iemaisa, lai spageti iegūst visas garšas, tad noņem pannu no uguns.
  6. Pievieno mazliet vārītā ūdens, un kārtīgi sakrata ar pannu,  pārber ar pipariem, pēc tam ielej olu maisījumu – panna palīdzēs olu viegli pagatavot, nevis sajaukt omletē. Apmētā, pievieno vairāk vārāmā ūdens, līdz masa ir vienmērīga un gluda.
  7. Pasniedz Pasta Carbonara, uzrīvējot pa virsu cieto sieru.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Falafels
Iepriekšējais
Falafels
Vaniļas mērce
Nākošais
Vaniļas mērce
Falafels
Iepriekšējais
Falafels
Vaniļas mērce
Nākošais
Vaniļas mērce

Pievieno savu komentāru

Close