0 0
Lasis ar laimu un ķiplokiem

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Lasis ar laimu un ķiplokiem

Virtuve:
  • 30 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Zivi pasniedz ar pašgatavotu laima majonēzi

4 porcijas
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • 2 tējkarotes sarīvētas laima miziņas
  • 4 tējkarotes laima sulas
  • 1 tējkarote sāls
  • 4 laša filejas
  • 4 tējkarotes sviesta
  • 3 tējkarotes olīveļļas

Mērcei:

  • ½ glāzes majonēzes
  • 4 tējkarotes laima sulas
  • 4 tējkarotes smalki sakapātu svaigu diļļu
  • Sāls un melnie pipari

Pagatavošana:

  1. Mērcei: mazā bļodiņā sajauc kopā visas sastāvdaļas un pievieno sāli un piparus pēc garšas. Liek ledusskapī.
  2. Lasim: lielā bļodā sajauc kopā ķiploku, laima miziņu, laima sulu, sāli un piparus. Šajā maisījumā izmērcē laša filejas.
  3. Pannā uzsilda olīveļļu, tajā liek lasi ar ādu uz augšpusi, un apcep, līdz tas apbrūnē.
  4. Fileju apgriež un apcep, līdz tā ir gatava.
  5. Lasi pasniedz ar iepriekš pagatavoto laima majonēzi.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Krēmīgs kartupeļu biezenis ar sieru
Nākošais
Liellopa gaļa ar brokoļiem ķīniešu gaumē
Iepriekšējais
Krēmīgs kartupeļu biezenis ar sieru
Nākošais
Liellopa gaļa ar brokoļiem ķīniešu gaumē

Pievieno savu komentāru