0 0
Lieldienu rīta sacepums

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Lieldienu rīta sacepums

Virtuve:
  • 1h 40 min
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Sastāvdaļas :

  • 450 g bekona
  • 50 g sagriezta sīpola
  • 50 g sagrieztas paprikas
  • 8 olas
  • 300 g sarīvēta čedaras siera
  • 500 ml piena
  • 450 g nomizotu, ceptu kartupeļu

Sagatavošanas laiks : 25 min      Gatavošanas laiks : 1h 15 min      Gatavs : 1h 40 min

Gatavošana :

  1. Uzkarsē krāsni līdz 180°C grādiem.
  2. Bekonu cep pannā, līdz tas ir vienmērīgi brūns, aptuveni 10 minūtes. Liek nosusināties uz papīra dvieļa, sagriež.
  3. Lielā bļodā sakuļ olas un pienu. Pievieno sieru, bekona gabaliņus, sīpolu, papriku, ceptos kartupeļus. Masu ielej stikla cepamajā traukā.
  4. Trauku pārklāj ar folliju un liek iepriekš uzsildītajā krāsnī uz 45 minūtēm. Noņem folliju un cep vēl 30 minūtes, līdz olas ir nostājušas.

 

Uzturvērtība vienā porcijā :

281 kalorijas, 21 g tauku, 9,9 g ogļhidrātu, 18 g proteīna, 3 g cukurs, 171 mg holesterīns, 538 mg nātrijs.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Cūkgaļa ar sēnēm
Nākošais
Krēmīga vistas zupa ar rīsiem
Iepriekšējais
Cūkgaļa ar sēnēm
Nākošais
Krēmīga vistas zupa ar rīsiem

Pievieno savu komentāru