0 0
Olas pildītas ar bekonu un čedaras sieru

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Olas pildītas ar bekonu un čedaras sieru

Virtuve:
  • 40 min
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Sastāvdaļas :

  • 12 olas
  • 4 bekona šķēles
  • 2 ēdamkarotes smalki sarīvēta čedaras siera
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • 100 g majonēzes

Sagatavošanas laiks : 30 min      Gatavošanas laiks : 10 min      Gatavs : 40 min

Gatavošana :

  1. Olas liek katlā un pārlej ar aukstu ūdeni. Silda katlu, līdz ūdens sāk vārīties un tad uzreiz katlu ņem nost no uguns. Katlam liek vāku vai dvieli, ļauj olām stāvēt karstā ūdenī 10-12 minūtes. Olas izņem no karstā ūdens un atdzesē. Lai tas notiktu ātrāk, tās var skalot ar aukstu ūdeni.
  2. Tikmēr bekonu liek uz pannas. To cep uz vidējas uguns līdz tas kļūst vienmērīgi brūns. Sadala mazos gabaliņos.
  3. Cieti vārītās olas nomizo un pārgriež uz pusēm. Izņem dzeltenumus un liek mazā bļodiņā.
  4. Bļodiņā samaisa olu dzeltenumus, majonēzi, sinepes, bekonu un sieru. Samaisa līdz viendabīgai konsistencei.
  5. Izveidoto masu liek olu baltumos, olas liek ledusskapī atdzesēties.

 

Uzturvērtība vienā porcijā :

187 kalorijas, 17 g tauku, 0,8 g ogļhidrātu, 7,9 g proteīna, 1 g cukurs, 197 mg holesterīns, 223 mg nātrijs.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Oreo trifeles
Nākošais
Olu kulteņa keksi
Iepriekšējais
Oreo trifeles
Nākošais
Olu kulteņa keksi

Pievieno savu komentāru