0 0
Pasta ar sparģeļiem un saulē kaltētiem tomātiem pesto mērcē

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Pasta ar sparģeļiem un saulē kaltētiem tomātiem pesto mērcē

Virtuve:
  • 40 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Šo vienkārši pagatavojamo makaronu ēdienu var pasniegt gan karstu, gan aukstu.

Pagatavošanas laiks : 40 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 3 ķiploka daiviņas
  • 15 sparģeļi
  • 1 galda karote olīveļļas
  • 225 g makaronu (penne)

Pesto mērcei :

  • 4 glāzes svaiga bazilika
  • 1/3 glāzes ciedru riekstu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • ½ glāzes olīveļļas
  • ½ glāzes parmezāna siera
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ glāzes saulē kaltētu tomātu

Pagatavošana :

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 220˚C.
  2. Lielā katlā uzvāra ūdeni. Tajā liek makaronus uz 10 – 12 minūtēm.
  3. Sparģeļus kārto cepamajā traukā, apsmidzina ar olīveļļu, sāli, pipariem. Liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
  4. Izmantojot blenderi, kopā samaļ baziliku, ķiploku un olīveļļu, līdz veidojas pastas konsistence. Pievieno parmezānu, sāli un vēlreiz sablenderē.
  5. Lielā bļodā liek gatavos makaronus, saulē kaltētos tomātus, sparģeļus un pesto. Samaisa kopā. Pārber ar parmezānu.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Rīsu sacepums ar sēnēm un sieru
Nākošais
Kā pagatavot Sangriju?
Iepriekšējais
Rīsu sacepums ar sēnēm un sieru
Nākošais
Kā pagatavot Sangriju?

Pievieno savu komentāru