0 0
Pasta ar sparģeļiem un saulē kaltētiem tomātiem pesto mērcē

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Pasta ar sparģeļiem un saulē kaltētiem tomātiem pesto mērcē

Virtuve:
  • 40 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Šo vienkārši pagatavojamo – Pasta ar sparģeļiem un saulē kaltētiem tomātiem pesto mērcē, var pasniegt gan karstu, gan aukstu.

Sastāvdaļas:

  • 3 ķiploka daiviņas
  • 15 sparģeļi
  • 1 ēd.k. olīveļļas
  • 225 g penne pastas

Pesto mērcei :

  • 4 glāzes svaiga bazilika
  • 1/3 glāzes ciedru riekstu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • ½ glāzes olīveļļas
  • ½ glāzes parmezāna siera
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ glāze saulē kaltētu tomātu

Pagatavošana :

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 220˚C.
  2. Lielā katlā uzvāra ūdeni. Tajā liek un vāra pastu, 10 – 12 minūtes.
  3. Sparģeļus kārto cepamajā traukā, apsmidzina ar olīveļļu, sāli, pipariem. Liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
  4. Pesto mērcei, izmantojot blenderi, kopā samaļ baziliku, ķiploku un olīveļļu, līdz veidojas pesto konsistence. Pievieno parmezānu, sāli un vēlreiz sablenderē.
  5. Lielā bļodā liek gatavo pastu, saulē kaltētos tomātus, sparģeļus un pesto. Samaisa kopā, pārber ar parmezānu.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Rīsu sacepums
Iepriekšējais
Rīsu sacepums ar sēnēm un sieru
Sangrija
Nākošais
Kā pagatavot Sangriju?
Rīsu sacepums
Iepriekšējais
Rīsu sacepums ar sēnēm un sieru
Sangrija
Nākošais
Kā pagatavot Sangriju?

Pievieno savu komentāru

Close