0 0
Pīles krūtiņa pildīta ar šķiņķi un saulē kaltētiem tomātiem

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Pīles krūtiņa pildīta ar šķiņķi un saulē kaltētiem tomātiem

Virtuve:
  • 40 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Izsmalcināts ēdiens visai ģimenei

4 porcijas
Pagatavošanas laiks: 40 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 4 pīles filejas ar ādu
  • 8 lielas spinātu lapas
  • 60 ml olīveļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • 5 prošuto šķiņķa šķēles
  • 225g liesas maltās vistas gaļas
  • 6 lieli saulē kaltēti tomāti, sasmalcināti
  • 2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • 1 galda karote sasmalcināta estragona

Pagatavošana:

  1. Nelielu olīveļļas daudzumu uzsilda pannā un apcep spinātus. Pievieno sāli un piparus, tad spinātus noņem no pannas un nosusina uz virtuves dvieļa.
  2. Smalki sagriež vienu šķiņķa šķēli.
  3. Bļodā sajauc kopā sagriezto šķiņķi, maltu vistas gaļu, tomātus, ķiploku, estragonu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
  4. Gatavo maisījumu izveido četrās plācenīšu formās pīles krūtiņu garumā un apcep 3 – 4 minūtes.
  5. Apceptos plācenīšus ietin divās spinātu lapās un tad šķiņķī.
  6. Iebāz šos plācenīšus zem katras krūtiņas ādas un izkārto ādu pāri krūtiņai.
  7. Apcep krūtiņas ar ādu uz leju aptuveni 10 minūtes, tad vēl 3 minūtes uz otru pusi.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Klasiskie Cēzara salāti
Nākošais
Krēmīgs kartupeļu biezenis ar sieru
Iepriekšējais
Klasiskie Cēzara salāti
Nākošais
Krēmīgs kartupeļu biezenis ar sieru

Pievieno savu komentāru