0 0
Klasiskie Cēzara salāti

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Klasiskie Cēzara salāti

Virtuve:
  • 10 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Salātu klasika, kuriem būtiskākā ir to mērce

6 porcijas
Pagatavošanas laiks: 10 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 6 galda karotes olīveļļas
  • 2 galda karotes sarkanvīna etiķa
  • 1 galda karote citrona sulas
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējkarote Vorčesteras mērces
  • 1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
  • ¼ tējkarotes sāls
  • 18 tējkarotes piparu
  • ¼ glāzes sarīvēta parmezāna siera (mērcei)
  • 18 glāzes sarīvēta parmezāna siera (salātiem)
  • 1 Romiešu salātu galviņa
  • ½ glāzes grauzdiņu

Pagatavošana:

  1. Sajauc kopā olīveļļu, sarkanvīna etiķi, citrona sulu, olas dzeltenumu, Vorčesteras mērci, ķiploku, sāli, piparus un parmezāna sieru; labi samaisa.
  2. Salātus saplēš kumosa gabaliņos un ievieto salātu bļodā.
  3. Virsū uzber grauzdiņus un 18 glāzes sarīvēta parmezāna siera.
  4. Pārlej pāri iepriekš pagatavoto mērci.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Citronu siera kūka
Nākošais
Pīles krūtiņa pildīta ar šķiņķi un saulē kaltētiem tomātiem
Iepriekšējais
Citronu siera kūka
Nākošais
Pīles krūtiņa pildīta ar šķiņķi un saulē kaltētiem tomātiem

Pievieno savu komentāru