0 0
Šokolādes kūka

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Šokolādes kūka

Virtuve:
  • 60 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Kūkai pārlej pāri izkausētu melno šokolādi un pasniedz ar plombīra saldējuma bumbiņu

Pagatavošanas laiks: 60 minūtes
Sarežģītība: vidēji

Nepieciešams:

  • 2 glāzes cukura
  • 1 ¾ glāzes miltu
  • ¾ glāzes kakao
  • 1 ½ tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 ½ tējkarotes sodas
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 olas
  • 1 glāze piena
  • ½ glāzes eļļas
  • 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
  • 1 glāze vārīta ūdens

Pagatavošana:

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180°C.
  2. Ietauko kūkas cepamo formu.
  3. Lielā traukā samaisa kopā kūkas sausās sastāvdaļas.
  4. Pievieno olas, pienu, eļļu un vaniļu; visu labi samaisa.
  5. Maisot pievieno vārīto ūdeni. No sākuma pielej ¾ glāzes un apmaisa. Ja nepieciešams, pievieno atlikušo ūdeni.
  6. Masu lej sagatavotajā cepamajā traukā un liek cepeškrāsnī.
  7. Cep vismaz 30 – 40 minūtes. Ar zobu bakstāmo kociņu pārbauda kūkas gatavību, iedurot to kūkas viducī – kad tas paliks tīrs, kūka būs gatava.
  8. Ļauj kūkai atdzist 10 minūtes, tad izņem no cepamā trauka un pasniedz.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Steiks medū
Iepriekšējais
Steiks ar medu un melnajiem pipariem
Lorenas kiss
Nākošais
Lorēnas kišs
Steiks medū
Iepriekšējais
Steiks ar medu un melnajiem pipariem
Lorenas kiss
Nākošais
Lorēnas kišs

Pievieno savu komentāru

Close