0 0
Šokolādes kūka

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Šokolādes kūka

Virtuve:
  • 60 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Kūkai pārlej pāri izkausētu melno šokolādi un pasniedz ar plombīra saldējuma bumbiņu

Pagatavošanas laiks: 60 minūtes
Sarežģītība: vidēji

Nepieciešams:

  • 2 glāzes cukura
  • 1 ¾ glāzes miltu
  • ¾ glāzes kakao
  • 1 ½ tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 ½ tējkarotes sodas
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 olas
  • 1 glāze piena
  • ½ glāzes eļļas
  • 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
  • 1 glāze vārīta ūdens

Pagatavošana:

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180°C.
  2. Ietauko kūkas cepamo formu.
  3. Lielā traukā samaisa kopā kūkas sausās sastāvdaļas.
  4. Pievieno olas, pienu, eļļu un vaniļu; visu labi samaisa.
  5. Maisot pievieno vārīto ūdeni. No sākuma pielej ¾ glāzes un apmaisa. Ja nepieciešams, pievieno atlikušo ūdeni.
  6. Masu lej sagatavotajā cepamajā traukā un liek cepeškrāsnī.
  7. Cep vismaz 30 – 40 minūtes. Ar zobu bakstāmo kociņu pārbauda kūkas gatavību, iedurot to kūkas viducī – kad tas paliks tīrs, kūka būs gatava.
  8. Ļauj kūkai atdzist 10 minūtes, tad izņem no cepamā trauka un pasniedz.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Steiks ar medu un melnajiem pipariem
Nākošais
Lorēnas kišs
Iepriekšējais
Steiks ar medu un melnajiem pipariem
Nākošais
Lorēnas kišs

Pievieno savu komentāru