0 0
Ceptas garneles ar ķiplokiem un garšvielām

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Ceptas garneles ar ķiplokiem un garšvielām

Virtuve:
  • 3 h
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Sastāvdaļas :

  • 1 ½ tējkarotes sāls
  • 3 smalki sagrieztas ķiploku daiviņas
  • 3 ēdamkarotes sagriezta bazilika
  • 3 ēdamkarotes sagrieztu pētersīļu
  • 1 ēdamkarote oregano
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 16-20 tīģergarneles
  • ½ izspiesta citrona
  • ½ tējkarotes piparu
  • šķipsniņa kajanas piparu
  • sāls un pipari
  • 1 citrons, sagriezts daiviņās

Sagatavošanas laiks : 12 min      Gatavošanas laiks : 4 min     Gatavs : 3h

Gatavošana :

  1. Piestā liek sāli, ķiploku, citronu sulu. Smalcina, līdz veidojas viendabīga masa. Pievieno baziliku, pētersīļus, oregano un smalcina.
  2. Masai pievieno 3 ēdamkarotes olīveļļas, samaisa. Masai jābūt vidēji biezai.
  3. Bļodā liek garneles un apmēram 2/3 garšaugu masas, 1/3 pataupot servēšanai. maisa, līdz garneles ir vienmērīgi noklātas ar maisījumu. Masu liek plastmasas maisā un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
  4. Masu liek uz pannas un cep, līdz garneles kļūst spilgti rozā.
  5. Neizmantoto garšvielu masu uzlej gatavajām garnelēm, pievieno nedaudz citronu sulas, pipatus un samaisa
  6. Servē ar citrona daiviņām

 

Uzturvērtība vienā porcijā :

223 kalorijas, 12,6 g tauku, 1,9 g ogļhidrātu, 25,1 g proteīna, 0 g cukurs, 230 mg holesterīns, 773 mg nātrijs.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Kijevas kotlete
Nākošais
Rīsi ar sēnēm
Iepriekšējais
Kijevas kotlete
Nākošais
Rīsi ar sēnēm

Pievieno savu komentāru