0 0
Kijevas kotlete

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Kijevas kotlete

Virtuve:
  • 1h 35 min
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Sastāvdaļas :

  • 2 sagrieztas ķiploku daiviņas
  • sāls
  • 2 ēdamkarotes sagrieztu pētersīļu
  • 6 ēdamkarotes sviesta
  • 4 vistas filejas
  • 120 g miltu
  • rīvmaize
  • 2 sakultas olas
  • šķipsniņa kajanas piparu
  • eļļa

Sagatavošanas laiks : 30 min      Gatavošanas laiks : 20 min     Gatavs : 1h 35 min

Gatavošana :

  1. Sajauc ķiploku, pētersīļus,un sāli, līdz ķiploks ir pilnībā sadalījies. Pievieno sviestu, un maisa, līdz iegūst viendabīgu masu. To ieliek bļodā, aptin ar plastmasas apvalku un ieliek ledusskapī uz 15 min.
  2. Vistas filejas apber ar sāli un pipariem. ¼ sviesta masas liek filejas centrā. Smailāko filejas galu sāk rullēt, līdz izveido kotletes formu, kā ciešu apvalku sviesta masai. Izveidotās kotletes ietin plastmasas apvalkā un ieliek ledusskapī uz 30 min.
  3. Samaisa miltus un sāli, pievieno sakultās olas. Atsevišķā bļodā ieber rīvmaizi.
  4. Kotletēm noņem plastmasas apvalku, katru izviļā olas un miltu masā, tad rīvmaizē. Kad fileju garoza izveidota, tās atkal ietin plastmasas apvalkā un liek ledusskapī uz 15 min.
  5. Kad kotletes sacietējušas, tās cep pannā līdz zeltaini brūnas, apber ar sāli, pipariem un kajanas pipariem.
  6. Krāsni uzsilda līdz 200°C, pannā ieliek folliju un uz tā sakārto izceptās kotletes. Cep 15-20 min, līdz var dzirdēt sviesta burbuļošanu.
  7. Pirms servēšanas, ļauj 5 min atdzist.

 

Uzturvērtība vienā porcijā :

790 kalorijas, 38,3 g tauku, 62,2 g ogļhidrātu, 59,5 g proteīna, 0 g cukurs, 268 mg holesterīns, 1656 mg nātrijs.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Meksikāņu gvakamole
Nākošais
Ceptas garneles ar ķiplokiem un garšvielām
Iepriekšējais
Meksikāņu gvakamole
Nākošais
Ceptas garneles ar ķiplokiem un garšvielām

Pievieno savu komentāru