0 0
Cepts lasis

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Cepts lasis

Virtuve:
  • 25 min
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Sastāvdaļas :

  • 2 laša filejas ar ādu
  • ¼ tējkarotes košera sāls
  • 1 tējkatote eļļas
  • 1 sagriezta ķiploka daiviņa
  • 1 ēdamkarota sagrieztu pētersīļu
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 tējkarote estragona
  • 1 tējkarote sinepju
  • 1 tējkarote svaigas citronu sulas
  • šķipsniņa kajanas piparu

Sagatavošanas laiks : 10 min      Gatavošanas laiks : 15 min     Gatavs : 25 min

Gatavošana :

  1. Laša filejas apkaisa ar sāli. Pannā ieklāj cepamo papīru, to pārlej ar eļļu.
  2. Ķiploku, estragonu un pētersīļus sablenderē vai liek piestā, līdz veidojas pasta.
  3. Majonēzi, piparus, sinepes un citronu sulu pievieno pastai un samaisa.
  4. Filejas liek uz cepamā papīra ar ādu uz leju. Ar karoti uz filejas augšpuses smērē izveidoto garšaugu pastu.
  5. Liek krāsnī uz 175°C grādiem un cep līdz filejas apbrūninās un viegli sadalās ar dakšu.

 

Uzturvērtība vienā porcijā :

496 kalorijas, 33 g tauku, 2,3 g ogļhidrātu, 45,1 g proteīna, 0 g cukurs, 132 mg holesterīns, 520 mg nātrijs.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
BBQ Ribiņas
Nākošais
Vista saldskābaja mērcē
Iepriekšējais
BBQ Ribiņas
Nākošais
Vista saldskābaja mērcē

Pievieno savu komentāru