Recepte
Perfekta piedeva zivju ēdieniem
Pagatavošanas laiks : 25 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli
Nepieciešams :
- 1 glāze ūdens
- 1 glāze vistas buljona
- 2 galda karotes citrona sulas
- 2 tējkarotes sviesta
- 1 glāze rīsu
- ¼ tējkarotes žāvēta bazilika
- ¼ tējkarotes rīvētas citrona miziņas
- 1 ¼ tējkarotes citronpiparu
Pagatavošana :
- Sajauc kopā visas sastāvdaļas, izņemot citronpiparus. Liek katliņā.
- Katliņu liek virs vidēji lielas uguns un vāra, līdz sāk burbuļot.
- Samazina uguni, uzliek katlam vāku un vāra vēl 20 minūtes, līdz šķidrums ir iesūcies.
- Pirms pasniegšanas pārber ar citronpipariem.