0 0
Citronu rīsi

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Citronu rīsi

Virtuve:
  • 25 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Perfekta piedeva zivju ēdieniem

Pagatavošanas laiks : 25 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 1 glāze ūdens
  • 1 glāze vistas buljona
  • 2 galda karotes citrona sulas
  • 2 tējkarotes sviesta
  • 1 glāze rīsu
  • ¼ tējkarotes žāvēta bazilika
  • ¼ tējkarotes rīvētas citrona miziņas
  • 1 ¼ tējkarotes citronpiparu

Pagatavošana :

  1. Sajauc kopā visas sastāvdaļas, izņemot citronpiparus. Liek katliņā.
  2. Katliņu liek virs vidēji lielas uguns un vāra, līdz sāk burbuļot.
  3. Samazina uguni, uzliek katlam vāku un vāra vēl 20 minūtes, līdz šķidrums ir iesūcies.
  4. Pirms pasniegšanas pārber ar citronpipariem.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Plucināta cūkgaļa
Nākošais
Liellopa gaļas strogonovs
Iepriekšējais
Plucināta cūkgaļa
Nākošais
Liellopa gaļas strogonovs

Pievieno savu komentāru