0 0
Liellopa gaļas strogonovs

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Liellopa gaļas strogonovs

Virtuve:
  • 55 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Pasniedz ar krējumu un sasmalcinātiem pētersīļiem

Pagatavošanas laiks : 55 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 1 sīpols, smalki sakapāts
  • 500 g liellopa gaļas
  • 250 g šampinjonu
  • 3 galda karotes eļļas
  • 6 galda karotes sviesta
  • 1 galda karote miltu
  • 1 glāze skābā krējuma
  • 1 tējkarote Dižonas sinepju
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • ¼ tējkarotes citrona miziņas
  • ½ glāzes liellopa buljona
  • Sāls un pipari
  • Sakapāti pētersīļi

Pagatavošana :

  1. Liellopa gaļu sagriež smalkās strēmelēs. Pievieno sāli, piparus un vienu galda karoti eļļas, visu apmaisa.
  2. Lielā pannā virs vidējas uguns izkausē 3 galda karotes sviesta un vienu galda karoti eļļas. Samazina uguni un pannā liek gaļas strēmeles. Gaļu apcep ātri, līdz tā apbrūnē no abām pusēm. Kad tas izdarīts, gaļu ņem nost no pannas un liek atsevišķā traukā.
  3. Pannā liek atlikušo sviestu un eļļu, un tajā apcep sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini. Pievieno sēnes un gatavo dažas minūtes.
  4. Pievieno miltus un visu samaisa, tad lej buljonu un ļauj visam vārīties, līdz mērce kļuvusi bieza. Pievieno citrona miziņu, sulu un sinepes, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
  5. Liek gaļu atpakaļ mērcē, pievieno ½ glāzes skābā krējuma un visu samaisa.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Citronu rīsi
Nākošais
Tomātu krēmzupa
Iepriekšējais
Citronu rīsi
Nākošais
Tomātu krēmzupa

Pievieno savu komentāru