0 0
Plucināta cūkgaļa

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Plucināta cūkgaļa

Virtuve:
  • 10 h
  • Servē
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Neļauj ilgajam pagatavošanas laikam sevi nobiedēt: rezultāts būs tā vērts!

Pagatavošanas laiks : 10 stundas
16 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • ¼ glāzes brūnā cukura
  • 1 galda karote čilī pulvera
  • 1 galda karote paprikas
  • 2 tējkarotes ķiploku pulvera
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote maltu melno piparu
  • 1 tējkarote kajenas piparu
  • 1 cūkgaļas pleca cepetis
  • 4 sīpoli, sagriezti gredzenos
  • BBQ mērce
  • Burgeru maizītes pasniegšanai

Pagatavošana :

  1. Sajauc kopā visas garšvielas. Ar gatavo garšvielu maisījumu apviļā cūkgaļu. Cūkgaļu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz vairākām stundām, vai ideālā gadījumā – uz nakti.
  2. Uzsilda cepeškrāsni līdz 150°C temperatūrai.
  3. Gaļu liek lielā cepamtraukā, zem tās izklājot sīpolus. Gatavo, līdz gaļa kļuvusi mīksta un sāk jukt ārā, aptuveni 7 stundas. Gaļu un sīpolus ņem ārā no cepamā trauka.
  4. Katliņu liek virs vidēji lielas uguns, tajā lej ½ – 1 glāzi karsta ūdens. Vāra 5 minūtes, tad pievieno tajā BBQ mērci, samaisa.
  5. Cūkgaļu saplucina ar divām dakšām, pievieno gaļai sasmalcinātus sīpolus un tad liek mērcē, samaisa.
  6. Pasniedz burgera maizītēs.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Krēmsiera – kartupeļu zupa
Nākošais
Citronu rīsi
Iepriekšējais
Krēmsiera – kartupeļu zupa
Nākošais
Citronu rīsi

Pievieno savu komentāru