0 0
Īstās itāļu gaļas bumbiņas

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Īstās itāļu gaļas bumbiņas

Virtuve:
  • 3 h 20 min
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

PAGATAVOŠANAS LAIKS : 3 stundas un 20 minūtes

PORCIJAS : 10

  • 500g maltas lielopu gaļas
  • 2 olas
  • 14 glāze piena
  • 12 glāze rīvmaizes
  • 12 tējkarote sāls
  • 1 ēdamkarote svaigu pētersīļu
  • 1 tējkarote ķiploku pulvera
  • 12 tējkarote maltu piparu
  • 12 tējkarote rīvēta locatelli siera
  1. Visas sastāvdaļas sajauciet lielā bļodā ar roku.
  2. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, izmantojiet savas rokas maisīšanai.
  3. Izveidojiet gaļas bumbiņas, aptuveni golfa bumbiņas lielumā. (Iemērcējier rokas ūdenī, lai izvairītos no gaļas pielipšanas pie jūsu rokām, kad veidosiet gaļas bumbiņas).
  4. Ievietojiet nepagatavotās gaļas bumbiņas lielā katlā.
  5. Vāra aptuveni 3 stundas.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Ābolu pīrāgs
Nākošais
Šokolādes, auzu pārslu cepumi
Iepriekšējais
Ābolu pīrāgs
Nākošais
Šokolādes, auzu pārslu cepumi

Pievieno savu komentāru