0 0
Ābolu pīrāgs

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Ābolu pīrāgs

Virtuve:
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

PAGATAVOŠANAS LAIKS : 1 stunda

PORCIJAS : 8

  • 1 jūsu iecietītākā mājas pīrāga garoza vai 1 jau gatava pīrāga garoza.
  • 5 12 tases mizotu, serdi izņemtu,  sagrieztu ābolu
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 12 tase granulēta cukura
  • 1glāzes brūnā cukura, iepakota
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 12 tējkarotes kanēļa
  • 14 tējkarotes muskatriekstu

Virsējā daļa

  • 34 tases miltu
  • 14 tase granulēta cukura
  • 14glāzes brūnā cukura, iepakota
  • 13 tase sviesta vai 13 tases margarīna, istabas temperatūrā
  1. Uzkarsē krāsni līdz 190°C.
  2. Ievietojiet pīrāga garozu pīrāga paplātē.
  3. Lielā traukā sajauciet ābolu šķēles, citrona sulu, abus cukuru veidus, miltus, kanēli un muskatriekstu.
  4. Novietojiet uz garozas.
  5. Sagatavojiet pīrāga virsējo daļu:
  6. Vidējā bļodā ar mīklas maisītāju vai dakšiņu, samaisiet miltus, abus cukurus un sviestu, līdz tie ir kārtīgi sadalījušies.
  7. Vienmērīgi apkaisa pāri āboliem.
  8. Cep 50 minūtes, 190°C temperatūrā.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Tomātu krēmzupa
Iepriekšējais
Tomātu krēmzupa
Gaļas bumbiņas
Nākošais
Īstās itāļu gaļas bumbiņas
Tomātu krēmzupa
Iepriekšējais
Tomātu krēmzupa
Gaļas bumbiņas
Nākošais
Īstās itāļu gaļas bumbiņas

Pievieno savu komentāru

Close