0 0
Ābolu pīrāgs

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Ābolu pīrāgs

Virtuve:
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

PAGATAVOŠANAS LAIKS : 1 stunda

PORCIJAS : 8

  • 1 jūsu iecietītākā mājas pīrāga garoza vai 1 jau gatava pīrāga garoza.
  • 5 12 tases mizotu, serdi izņemtu,  sagrieztu ābolu
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 12 tase granulēta cukura
  • 1glāzes brūnā cukura, iepakota
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 12 tējkarotes kanēļa
  • 14 tējkarotes muskatriekstu

Virsējā daļa

  • 34 tases miltu
  • 14 tase granulēta cukura
  • 14glāzes brūnā cukura, iepakota
  • 13 tase sviesta vai 13 tases margarīna, istabas temperatūrā
  1. Uzkarsē krāsni līdz 190°C.
  2. Ievietojiet pīrāga garozu pīrāga paplātē.
  3. Lielā traukā sajauciet ābolu šķēles, citrona sulu, abus cukuru veidus, miltus, kanēli un muskatriekstu.
  4. Novietojiet uz garozas.
  5. Sagatavojiet pīrāga virsējo daļu:
  6. Vidējā bļodā ar mīklas maisītāju vai dakšiņu, samaisiet miltus, abus cukurus un sviestu, līdz tie ir kārtīgi sadalījušies.
  7. Vienmērīgi apkaisa pāri āboliem.
  8. Cep 50 minūtes, 190°C temperatūrā.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Tomātu krēmzupa
Nākošais
Īstās itāļu gaļas bumbiņas
Iepriekšējais
Tomātu krēmzupa
Nākošais
Īstās itāļu gaļas bumbiņas

Pievieno savu komentāru