0 0
Kartupeļu sacepums ar bekonu un sieru

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Kartupeļu sacepums ar bekonu un sieru

Virtuve:
  • 45 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Sacepums noteikti iederēsies tavā svētku galdā!

6 porcijas
Pagatavošanas laiks: 45 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 6 vidēja izmēra kartupeļi
  • ½ tējkarotes sāls
  • ¼ tējkarotes piparu
  • 400g apcepta bekona
  • 3 glāzes skābā krējuma
  • 2 glāzes sarīvēta mocarellas siera
  • 2 glāzes sarīvēta čedaras siera
  • Sasmalcināti lociņi

Pagatavošana:

  1. Kartupeļus nomizo un sagriež ripiņās.
  2. Pusi no tiem izvieto ar sviestu ierīvētā cepamajā traukā.
  3. Virsū uzber sāli, piparus un izvieto apceptā bekona gabaliņus.
  4. Uzsmērē pusi no skābā krējuma un uzber pusi no sarīvētajiem sieriem.
  5. Atkārto visus slāņus.
  6. Ievieto cepeškrāsnī uz 25 minūtēm 180° temperatūrā.
  7. Gatavo sacepumu apkaisa ar lociņiem.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Beļģu vafeles
Nākošais
Karamelizēti krāsnī cepti vistu stilbiņi
Iepriekšējais
Beļģu vafeles
Nākošais
Karamelizēti krāsnī cepti vistu stilbiņi

Pievieno savu komentāru