0 0
Beļģu vafeles

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Beļģu vafeles

Virtuve:
  • 25 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Vafeles pasniedz ar ogām, saldējumu, šokolādes vai karameļu mērci… Iespējas ir plašas!

6 porcijas
Pagatavošanas laiks: 25 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 1 ½ glāzes miltu
  • 1 tējkarotes sāls
  • ½ tējkarotes dzeramās sodas
  • 1 ola
  • ½ glāzes cukura
  • 2 galda karotes sviesta
  • 2 galda karotes margarīna
  • ½ glāzes saldā krējuma
  • ½ glāzes piena
  • ¼ glāzes paniņu
  • ¼ tējkarotes vaniļas

Pagatavošana:

  1. Bļodā samaisa miltus, sāli un sodu.
  2. Citā traukā viegli sakuļ olu, tad pievieno cukuru, sviestu, margarīnu, un visu labi samaisa.
  3. Pievieno saldo krējumu, pienu, paniņas, vaniļu un labi samaisa.
  4. Pievieno tam sauso miltu maisījumu un samaisa, līdz rodas vienmērīga masa.
  5. Mīklu var izmantot uzreiz, tomēr labāks rezultāts būs, ja to atstās ledusskapī uz nakti.
  6. Ietauko vafeļu pannu un uzsilda to.
  7. Kamēr tā uzsilt, izņem vafeļu mīklu no ledusskapja, lai tā nedaudz uzsilst.
  8. Vafeļu pannā lej aptuveni pusglāzi vafeļu mīklas un cep 3 – 4 minūtes.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Lazanja
Iepriekšējais
Tradicionālā lazanja
Kartupeļu sacepums
Nākošais
Kartupeļu sacepums ar bekonu un sieru
Lazanja
Iepriekšējais
Tradicionālā lazanja
Kartupeļu sacepums
Nākošais
Kartupeļu sacepums ar bekonu un sieru

Pievieno savu komentāru

Close