0 0
Ķiploku rīsi

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Ķiploku rīsi

Virtuve:
  • 45 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Laba piedeva dažādiem gaļas ēdieniem

4 – 6 porcijas

Pagatavošanas laiks: 45 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 2 galda karotes olīveļļas
  • 1 vidēja izmēra sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 glāze rīsu
  • 2 glāzes vistas buljona
  • ½ tējkarotes kaltēta timiāna
  • 1 lauru lapa
  • ¼ glāzes sakapātu pētersīļu

Pagatavošana:

  1. Smalki sakapā sīpolu, sasmalcina ķiploka daiviņas.
  2. Pannā uzsilda eļļu, tajā apcep sīpolu un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini.
  3. Pievieno rīsus, buljonu, timiānu, lauru lapu, visu samaisa un uzsilda, neuzliekot pannas vāku, līdz sāk burbuļot. Tad uzliek vāku, samazina liesmu un ļauj gatavoties vēl 25 minūtes, kamēr vairs nav šķidruma. Izņem lauru lapu, pievieno pētersīļus un visu labi apmaisa.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Meksikāņu uzkoda – gvakamole
Nākošais
Saldo kartupeļu, lēcu, ziedkāpostu un tomātu karijs
Iepriekšējais
Meksikāņu uzkoda – gvakamole
Nākošais
Saldo kartupeļu, lēcu, ziedkāpostu un tomātu karijs

Pievieno savu komentāru