0 0
Saldo kartupeļu, lēcu, ziedkāpostu un tomātu karijs

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Saldo kartupeļu, lēcu, ziedkāpostu un tomātu karijs

Virtuve:
  • 45 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Vītamīniem bagāts veģetārais karijs

4 porcijas

Pagatavošanas laiks: 45 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 1 sīpols
  • 2 galda karotes karija pulvera
  • 2 saldie kartupeļi
  • 1 ziedkāposta galva
  • 1 glāze brūno lēcu
  • 2 bundžas tomātu savā sulā

Pagatavošana:

  1. Sakapā sīpolu. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Ziedkāpostu sadala gabalos. Lēcas noskalo.
  2. Lielā pannā apcep sīpolu, kamēr tas paliek mīksts.
  3. Pievieno karija pulveri un apcep vēl vienu minūti.
  4. Pievieno saldos kartupeļus, ziedkāpostu, lēcas, tomātus ar sulu un 1 ½ glāzi ūdens.
  5. Ļauj maisījumam uzvārīties. Samazina liesmu, uzliek pannas vāku un sautē 30 minūtes, līdz lēcas un kartupeļi kļūst mīksti.
  6. Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Ķiploku rīsi
Nākošais
Steiks ar medu un melnajiem pipariem
Iepriekšējais
Ķiploku rīsi
Nākošais
Steiks ar medu un melnajiem pipariem

Pievieno savu komentāru