0 0
Makaronu salāti itāļu gaumē

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Makaronu salāti itāļu gaumē

Virtuve:
  • 30 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Pievieno itāļu virtuves izsmalcinātās garšas savai ikdienai!

8 porcijas
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 500 g makaronu
  • 4 bekona šķēles
  • 2 sarkanās paprikas
  • 100 g saulē kaltētu tomātu
  • 1 galda karote olīveļļas
  • 250 g Mocarellas siers
  • ½ glāzes grauzdētu ciedru riekstu
  • 2 galda karotes sakapāta svaiga oregano
  • ¼ glāzes sakapātu svaigu maurloku
  • 250 g ķirštomātu

Mērcei:

80 ml olīveļļas
40 ml baltā etiķa
1 tējkarote cukura
20 ml balzamiko etiķa
1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
2 tējkarotes sinepju

Pagatavošana:

  • Katlā uzvāra ūdeni un pagatavo makaronus pēc norādījumiem uz to iepakojuma.
  • Izvārītos makaronus notecina sietā, pārlej ar aukstu ūdeni un vēlreiz labi notecina.
  • Sagriež bekonu, papriku un saulē kaltētos tomātus plānās šķēlītēs.
  • Pannā uzkarsē galda karoti olīveļļas un pievieno sagriezto maisījumu. Cep līdz paprika kļuvusi mīksta. Noņem no pannas un ļauj atdzist.
  • Sagriež ķirštomātus uz pusi, Mocarellas sieru sagriež mazos kubiciņos.
  • Trauciņā sajauc visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas.
  • Salātu pasniegšanas traukā liek makaronus, cepto maisījumu, sagriezto sieru, tomātus, riekstus un zaļumus, visu labi apmaisa. Pielej klāt mērci un vēlreiz apmaisa.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Karamelizēti āboli
Iepriekšējais
Karamelizēti āboli
Meksikāņu uzkoda - Gvakamole
Nākošais
Meksikāņu uzkoda – gvakamole
Karamelizēti āboli
Iepriekšējais
Karamelizēti āboli
Meksikāņu uzkoda - Gvakamole
Nākošais
Meksikāņu uzkoda – gvakamole

Pievieno savu komentāru

Close