0 0
Makaroni ar cukīni, rikotas sieru un baziliku

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Makaroni ar cukīni, rikotas sieru un baziliku

Virtuve:
  • 30 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Pasniedz nekavējoties!

Pagatavošanas laiks : 30 minūtes
4 – 6 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • Extra virgin olīveļļa
  • 1 mazs sīpols, smalki sakapāts
  • 900 g cukīni, sagriezts šķēlēs
  • Sāls un pipari
  • 2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • 30 g bazilika
  • 450 g makaronu
  • 200 g rikotas siera
  • Miziņa no viena citrona
  • 55 g sarīvēta parmezāna siera

Pagatavošana :

  1. Katlu piepilda ar ūdeni un liek uz uguns. Tikmēr virs vidējas uguns liek pannu, un apcep sīpolus olīveļļā, aptuveni 5 – 8 minūtes. Pievieno cukīni, pieber sāli un piparus, un turpina gatavot aptuveni 10 minūtes.
  2. Vienmērīgā pastā samaļ ķiploku, baziliku un nedaudz sāls.
  3. Katlā liek makaronus un vāra, sekojot līdzi norādījumiem uz iepakojuma.
  4. Gatavos makaronus liek pannā kopā ar cukīni uz vidēji lielas uguns. Tad pievieno rikotas sieru, citrona miziņu, un visu samaisa. Tad pievieno bazilika pastu un pusi no parmezāna siera. Ātri samaisa.
  5. Makaronus kārto pasniegšanas traukos un pārber ar atlikušo parmezāna sieru.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Kā pagatavot tomātu mērci?
Nākošais
Veģetārā pildītā paprika
Iepriekšējais
Kā pagatavot tomātu mērci?
Nākošais
Veģetārā pildītā paprika

Pievieno savu komentāru