0 0
Miso nūdeļu zupa japāņu gaumē

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Miso nūdeļu zupa japāņu gaumē

Virtuve:
  • 20 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Tradicionālā Āzijas virtuves zupa – vienkārši un ātri

6 porcijas
Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Sarežģītība: viegli

Sastāvdaļas:

    • 2 ēdamkarotes olīveļļas
    • 1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
    • 6 g sasmalcināta svaiga ingvera
    • 100 g maltas cūkgaļas
    • 150 g diedzētu pupiņu
    • 130 g sakapātu kāpostu
    • 100 g sagrieztu burkānu
    • 1100 ml vistas buljona
    • ½ tējkarotes cukura
    • 10 ml sojas mērces
    • 70 g miso pastas
    • 400 g nūdeļu
    • 3 ml sezama eļļas

Pagatavošana:

  1. Uzsilda olīveļļu zupas katlā vai wok pannā, apcep ingveru, ķiploku un cūkgaļu uz vidējas uguns, līdz gaļa zaudē rozā toni.
  2. Pievieno burkānus, pupiņas un kāpostus; maisot sautē dažas minūtes.
  3. Pievieno buljonu, cukuru un sojas mērci; apmaisa un gaida, līdz sāk burbuļot.
  4. Samazina uguni un pievieno miso pastu.
  5. Pievieno sezama eļļu, visu apmaisa un noņem katlu/pannu no plīts.
  6. Tikmēr uzvāra nūdeles, sekojot norādījumiem uz to iepakojuma.
  7. Gatavās nūdeles pievieno zupai un pasniedz.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Pikantas garneles
Iepriekšējais
Pikantās ķiploku garneles
Vegāniskās pankūkas
Nākošais
5 minūšu vegāniskās pankūkas
Pikantas garneles
Iepriekšējais
Pikantās ķiploku garneles
Vegāniskās pankūkas
Nākošais
5 minūšu vegāniskās pankūkas

Pievieno savu komentāru

Close