0 0
Miso nūdeļu zupa japāņu gaumē

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Miso nūdeļu zupa japāņu gaumē

Virtuve:
  • 20 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Tradicionālā Āzijas virtuves zupa – vienkārši un ātri

6 porcijas
Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

    • 2 galda karotes olīveļļas
    • 1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
    • 6 g sasmalcināta svaiga ingvera
    • 100 g maltas cūkgaļas
    • 150 g diedzētu pupiņu
    • 130 g sakapātu kāpostu
    • 100 g sagrieztu burkānu
    • 1100 ml vistas buljona
    • ½ tējkarotes cukura
    • 10 ml sojas mērces
    • 70 g miso pastas
    • 400 g nūdeļu
    • 3 ml sezama eļļas

Pagatavošana:

  1. Uzsilda olīveļļu zupas katlā vai wok pannā, apcep ingveru, ķiploku un cūkgaļu uz vidējas uguns, līdz gaļa zaudē rozā toni.
  2. Pievieno burkānus, pupiņas un kāpostus; maisot sautē dažas minūtes.
  3. Pievieno buljonu, cukuru un sojas mērci; apmaisa un gaida, līdz sāk burbuļot.
  4. Samazina uguni un pievieno miso pastu.
  5. Pievieno sezama eļļu, visu apmaisa un noņem katlu/pannu no plīts.
  6. Tikmēr uzvāra nūdeles, sekojot norādījumiem uz to iepakojuma.
  7. Gatavās nūdeles pievieno zupai un pasniedz.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Pikantās ķiploku garneles
Nākošais
5 minūšu vegāniskās pankūkas
Iepriekšējais
Pikantās ķiploku garneles
Nākošais
5 minūšu vegāniskās pankūkas

Pievieno savu komentāru