0 0
Pikantās ķiploku garneles

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Pikantās ķiploku garneles

Virtuve:
  • 10 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Viegli un ļoti ātri pagatavojama uzkoda

Pagatavošanas laiks: 10 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 12 liela izmēra notīrītas garneles
  • 2 galda karotes olīveļļas
  • 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • ¼ tējkarotes sarkanās paprikas pārslu
  • 1 tējkarote steika garšvielu
  • 1 tējkarote sarīvētas citrona miziņas
  • 2 tējkarotes citrona sulas
  • 1 galda karote svaigu pētersīļu

Pagatavošana:

  1. Lielu pannu uzsilda uz vidējas uguns.
  2. Pannā ielej olīveļļu, pievieno ķiplokus, paprikas pārslas un garneles.
  3. Pievieno steika garšvielu, sāli un piparus.
  4. Apcep garneles 3 minūtes, vai tiklīdz tās iekrāsojas rozīgas.
  5. Pievieno citrona miziņu, sulu un pētersīļus. Vēl nedaudz apcep.
  6. Garneles izņem no pannas un pasniedz.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Lorēnas kišs
Nākošais
Miso nūdeļu zupa japāņu gaumē
Iepriekšējais
Lorēnas kišs
Nākošais
Miso nūdeļu zupa japāņu gaumē

Pievieno savu komentāru