0 0
Panna Cotta

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Panna Cotta

Virtuve:
  • 10 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Tradicionālais itāļu deserts, ko pasniegt kopā ar augļiem vai ogām

Pagatavošanas laiks : 10 minūtes
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • ½ glāzes piena
  • 1 želatīna paciņa
  • 2 glāzes saldā krējuma
  • 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
  • 6 galda karotes baltā cukura

Pagatavošana :

  1. Mazā katliņā lej pienu un ieber želatīnu un noliek malā uz 5 minūtēm.
  2. Liek katliņu uz mazas uguns un maisa, līdz želatīns ir pilnībā izšķīdis.
  3. Pievieno saldo krējumu.
  4. Pievieno pusi no vaniļas ekstrakta un cukura.
  5. Vēlreiz samaisa, turot virs mazas uguns, līdz cukurs ir izšķīdis.
  6. Pagaršo un pievieno vēl vaniļu, ja nepieciešams.
  7. Ar sviestu apsmērē mazus trauciņus, kurus pildīt ar gatavo produktu.
  8. Ielej tajos krēma maisījumu un atstāj, kamēr atdziest.
  9. Liek ledusskapī uz 4 stundām.

 

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Steika marināde
Nākošais
Brokastu kēksiņi ar olu un bekonu
Iepriekšējais
Steika marināde
Nākošais
Brokastu kēksiņi ar olu un bekonu

Pievieno savu komentāru