0 0
Pavlova

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Pavlova

  • 2 h
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Sastāvdaļas :

  • 4 olu baltumi
  • 250 g cukura
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • 2 tējkarotes kukurūzas cietes
  • 450 ml putukrējuma
  • ogas un augļi

Sagatavošanas laiks : 30 min      Gatavošanas laiks : 1h      Gatavs : 2 h

Gatavošana :

  1. Krāsni silda uz 150°C grādiem. Uz pannas uzklāj cepamo papīru.
  2. Lielā bļodā sakuļ oli baltumus līdz tie ir cieti, bet ne sausi. Pakāpeniski pievieno cukuru, apmēram 1 ēdamkaroti ik pa laikam. Kuļ, līdz masa ir bieza un spīdīga. Uzmanīgi pievieno vaniļas ekstraktu, citrona sulu un cieti.
  3. Masu liek apļa formā. Sāk ar centru un to izpludina vēlamajā formā.
  4. Cep 1 stundu. Kad izņem – atdzesē.
  5. Lielā bļodā taisa putukrējumu. Tad to liek pavlovas pamatnes centrā. To dekorē ar svaigiem augļiem, ogām.

 

Uzturvērtība vienā porcijā :

376 kalorijas, 22 g tauku, 42,1 g ogļhidrātu, 3,7 g proteīna, 37  g cukurs, 82 mg holesterīns, 52 mg nātrijs.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Kartupeļu pankūkas
Nākošais
Burgeru maizītes
Iepriekšējais
Kartupeļu pankūkas
Nākošais
Burgeru maizītes

Pievieno savu komentāru