0 0
Vista parmezānā

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Vista parmezānā

  • 60 min
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Sastāvdaļas:

  • 4 vistas krūtiņas filejas
  • melnie pipari
  • 2 olas
  • 80 g parmezāna siera
  • 30 g mocarella
  • 50 g provolone siera
  • 100 g rīvmaizes
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 115 g tomātu mērces
  • baziliks
  • olīveļļa

Sagatavošanas laiks : 25 min            Gatavošanas laiks : 20 min                 Gatavs : 60 min

Gatavošana:

  1. Vistas filejām pievieno sāli un piparus, uzkuļ 2 olas.
  2. Bļodā liek rīvmaizi un pievieno 50 g parmezāna sieru.
  3. Vistas izviļā miltos, tad olā un tad rīvmaizes un siera maisījumā.
  4. Smalki sagriež mocarellu, provelonu, parmazāna sieru.
  5. Uz vidēji lielas uguns liek pannu, tajā ielej olīveļļu un liek sagatavotu vistas fileju.
  6. Vistu apcep no abām pusēm, līdz tā ir zeltaini brūna
  7. Viztu noņem no pannas un tai uzsmērē tomātu mērci.
  8. Uz tomātu mērces uzbirdina mocarellas, provolone un parmezāna siera gabaliņus, kā arī bazaliku. Uzpilina nedaudz olīveļļas.
  9. Vistu liek cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm 200°

Uzturvērtība vienā porcijā :

471 kalorijas, 24,9 g tauku, 24,8 g ogļhidrātu, 42,1 g proteīna, 2 g cukurs, 187 mg holesterīns, 840 mg nātrijs.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Tomātu zupa
Nākošais
Veselīgs melleņu brokastu smūtijs
Iepriekšējais
Tomātu zupa
Nākošais
Veselīgs melleņu brokastu smūtijs

Pievieno savu komentāru