0 0
Tomātu krēmzupa

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Tomātu krēmzupa

Virtuve:
  • 25 min
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Pasniedz ar grauzdiņiem

Pagatavošanas laiks : 25 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 2 galda karotes eļļas
  • 2 sīpoli, sakapāti
  • 4 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • 800 g sautētu tomātu
  • 3 glāzes vistas buljona
  • ¼ glāzes tomātu pastas
  • ¼ tējkarotes piparu

Pagatavošana :

  1. Pannā virs vidējas uguns uzsilda eļļu.
  2. Apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst mīksti.
  3. Pievieno tomātus, buljonu, tomātu pastu un piparus.
  4. Gatavo, līdz sāk burbuļot.
  5. Samazina uguni un gatavo vēl 15 minūtes.
  6. Izmantojot blenderi, sablenderē gatavo zupu līdz vēlamajai konsistencei.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Liellopa gaļas strogonovs
Nākošais
Ābolu pīrāgs
Iepriekšējais
Liellopa gaļas strogonovs
Nākošais
Ābolu pīrāgs

Pievieno savu komentāru