0 0
Rauga mīkla – Recepte

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Rauga mīkla – Recepte

Virtuve:
  • 30 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Mīkla, ko izmantot pīrāgu cepšanai

Pagatavošanas laiks : 30 minūtes
Sarežģītība : vidēji

Nepieciešams :

  • Puse no rauga paciņā
  • 1,5 galda karotes cukura
  • 200 g sviesta
  • 3 glāzes miltu
  • 1 glāze piena
  • Sāls

Pagatavošana :

  1. Katliņā uzsilda pienu, tajā liek sviestu un izkausē. Pievieno sāli un cukuru, ļauj dabīgi atdzist.
  2. Raugu izšķīdina 100 ml silta ūdens. Pieber klāt nedaudz cukura un mazliet miltu. Raugu novieto siltā vietā uz aptuveni 15 minūtēm.
  3. Pienam un sviestam pievieno glāzi miltu un pieliek klāt gatavo raugu. Tad pievieno arī visus pārējos miltus. Mīklu mīca aptuveni 10 minūtes, un tad liek ledusskapī uz pusstundu.
  4. Mīklu cep 220°C temperatūrā.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Bazilika pesto
Iepriekšējais
Bazilika pesto
Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem
Nākošais
Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem
Bazilika pesto
Iepriekšējais
Bazilika pesto
Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem
Nākošais
Kartupeļu biezenis ar karamelizētiem sīpoliem

Pievieno savu komentāru

Close
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here