0 0
Mandeļu miltu braunijs

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Mandeļu miltu braunijs

Virtuve:
  • 45 min
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies
  • PAGATAVOŠANAS LAIKS : 45 minūtes
  • 8 porcijas

Sastāvdaļas :

  • ¾ glāze mandeļu milti
  • 2/3 glāze agaves nektārs (sīrups)
  • ½ glāze sasmalcināti valrieksti (var izmantot arī cita veida riekstus)
  • 2 olas
  • 5 ēdamkarotes nesaldināts kakao pulveris
  • ¼ glāze kokosriekstu eļļa
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakts

Pagatavošana :

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175˚C.
  2. Viendabīgā masā sajauc bļodā mandeļu miltus, agaves nektāru, riekstus, olas, kakao pulveri, kokosriekstu eļļu un vaniļas ekstraktu. Iegūto masu ieklāj apmēram 20×20 cm cepamtraukā.
  3. Brauniju cep uzkarsētā cepeškrāsnī līdz tā malas sāk atdalīties no trauka, apmēram 30 minūtes. Pirms sagriešanas, ļauj braunijam 5 minūtes atdzist.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Svaigi brokoļu salāti
Nākošais
6 pārtikas produkti, ar kuriem samazināt ikdienā uzņemto sāls daudzumu
Iepriekšējais
Svaigi brokoļu salāti
Nākošais
6 pārtikas produkti, ar kuriem samazināt ikdienā uzņemto sāls daudzumu

Pievieno savu komentāru